Català | Castellano
Gospel Soul
Gospel & Espirituals Negres - Montpellier
 
Canviar foto: 01, 02, 03, 04.

Fitxa Artística

Rachel Ratsizafy - Soprano

Emma Lamadji - Mezzo

Marie-Nicole Leborgne - Contralt

Joël Rhino - Baríton

Daniel Moreau - Piano

Audio

. The blessing of abraham (mp3)

. I understand (mp3)

. I'm climbing higher mountain (mp3)

. Deep River (mp3)

 

Video

. I understand -
Live GOSPEL FESTIVAL / Montpellier 2010.

. In the Vailey -Live GOSPEL FESTIVAL / Montpellier 2010.

. I'm climbing higher mountain -Live GOSPEL FESTIVAL / Montpellier 2010.

Un Univers i Quatre Veus: el Gospel d'Ahir, Avui i Demà

És un univers vocal ric i variat el que ens proposa Gospel Soul . Cadascuna de les veus ens mostra la seva història personal i ens transporta al seu univers particular. L'espectacle de Gospel Soul és preciós per la nostra època. És una pausa, en un jardí secret, en una esfera on un retrobament és possible. La veu és el canal de comunicació per excel·lència, i les de Gospel Soul són incomparables i comuniquen de meravella.

La seva força emocional fa desaparèixer qualsevol barrera de llenguatge. La increïble química de les veus impressiona i reté l'atenció. La fusió vocal funciona, ja que s'alimenta d'una relació afectiva inalterable, de la grandesa de l'ànima i d'humanitat, la qual cosa procura a les quatre veus una força de convicció rarament observada.

Els artistes estan connectats, per les seves arrels i la seva herència cultural, a una música i una història que no són pas domini reservat dels afro-americans. Si la interpretació ha de passar per la barreja de sabors que dona l'experiència de vida, llavors Gospel Soul hi té una plaça legítima.

D'energia, en tenen per donar i per vendre i les seves veus es distingeixen per la singularitat. Cadascuna transmet un missatge, molt més enllà del cercle tancat dels integrismes i les intoleràncies. Els textos uneixen i entren en ressonància amb el nostre camí de vida.

Gospel Soul posseeix la capacitat de crear una atmosfera càlida on cadascú pot ser-hi reconegut, saludat i estimat.

Gospel Soul ha actuat, els darrers anys, en diverses comunitats arreu de l'Estat: Aragó, Balears, Canàries, Cantàbria, Castella i Lleó, Castella la Mancha, Catalunya, Euskadi, Madrid, Múrcia, País València ... i en festivals destacats com el Festival Internacional de Música de Sabadell, Festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses, Festival de las Tres Culturas de Múrcia, Festival de Jazz de Borja, Festival ‘Un Mundo de Voces' de Santiago de Compostela o també al prestigiós club Calle 54 de Madrid.

Web

gospel soul